Πανμονωτική Προστασία
εφαρμογή πολυουρεθανικών συστημάτων
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 70% - ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΓΟΥ !
greek  english sitemap
Ι & Α ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗΣ Ο.Ε.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ  ΕΤΑΙΡEΙΑ  ΜΟΝΩΣΕΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ (Spray Polyurea)
 
Στεγανοποίηση σε: Δώμα - Ταράτσα, Φυτεμένο Δώμα, Πράσινη Στεγη, Πισίνα, Τοιχεία Υπογείου, Στεγανολεκάνες κ.ά

Η μεμβράνη PmB , αποτελείται από ελαστομερές της BAYER, εφαρμόζεται με ψεκασμό, προσφέροντας αποτελεσματική και ανθεκτική προστασία για διάρκεια μεγαλύτερη των 35 ετών, ενώ διαθέτει πιστοποίηση από το British Board of Agrément (ΒΒΑ) ως σύστημα υψηλών επιδόσεων. Η μεμβράνη μπορεί να δεχτεί ανθρώπινα φορτία σε λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή της, φορτία οχημάτων σε δύο ώρες και ασφαλτικό τάπητα σε μόλις τέσσερις ώρες.

Το σύστημα στεγάνωσης είναι 100% ρευστή ελαστομερής (πολυουρεθάνη - πολυουρία) της BAYER δύο συστατικών, εφαρμόζεται με ψεκασμό με ελάχιστο τελικό πάχος 2 χιλ. Το
στεγανοποιητικό σύστημα είναι ταχείας πήξεως (2-5 δευτερόλεπτα) ιδιότητα που δίνει την δυνατότα να τοποθετείται σε κατακόρυφες επιφάνειες σε μια μολις στρώση ενώ ελαχιστοποιεί τον σχηματισμό οπών από την επιφάνεια του σκυροδέματος. Η τοποθετημένη μεμβράνη ελέγχεται για πρόσφυση και στεγάνωση μία ώρα από την εφαρμογή της. Ο έλεγχος γίνεται με τη χρήση ηλεκτρικού ελεγκτή 11.000 βολτ DC πάνω στη μεμβράνη. Η μονωτική μεμβράνη της PmΒ διατηρεί τις φυσικές της ιδιότητες από τους -42 ºC έως  τους 110 ºC και είναι ιδανικη για χρήση σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Η στεγανοποιητική μεμβράνη δεν περιέχει υλικά πλήρωσης (filler), διαλύτες, πτυτικές ουσίες (VOC) και είναι εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Μετά την εφαρμογή η μεμβράνη στεγάνωσης της PmB παρουσιάζει, μοναδική ικανότητα στην πλήρωση ρωγμών, ελαστικότητα 300%, δεν έχει αρμούς και έχει χρόνο ζωής κατ΄ελάχιστο 35 έτη.

Η μεμβράνη είναι ανθεκτική στο νερό, στις ρίζες φυτών, στην εισροή χλωριούχων αλάτων, στην τριβή, στην αποσάθρωση από διάβρωση, στη διάβαση πεζών, την εισδοχή ζεστών ή κρύων αδρανών υλικών και σε κάθε επίδραση από την τοποθέτηση ασφάλτου ενώ είναι αναπνέουσα.

Η υγρομονωση της PmB έχει υψηλή ελαστική πρόσφυση στο σκυρόδεμα, την μεταλλική επιφάνεια αλλά και όλα τα συνήθη υποστρώματα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα
αποτελέσματα δοκιμών πρόσφυσης στο σκυρόδεμα ξεπερνούν την αντοχή συνοχής του
σκυροδέματος .

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ________________________________________________________________

Οροφές και Δώματα                                                                                                    

Όταν εφαρμόζεται η μεμβράνη PmB σε δώματα, δημιουργείται μια αδιαπέραστη στρώση προστασίας έναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα και θερμοκρασιακές μεταβολές. Με τα ειδικά  μηχανήματα ψεκασμού δημιουργείται  μια ενιαία μεμβράνη χωρίς σημεία ενώσεων σε όλη την επιφάνεια  της οροφής συμπεριλαμβανομένων και όλων των ευαίσθητων σημείων - τμημάτων, όπως οι άκρες του δώματος, οι γωνίες (ένωση στηθαίου με πλάκα) και γύρω από αποχετεύσεις και μηχανολογικές παροχές – εγκαταστάσεις.

Η μεμβράνη PmB μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και σε πιο ασυνήθιστες  κατασκευές όπως θόλοι, τρούλοι εκκλησιών καθώς και σε διαφορετικά υλικά όπως το μέταλλο το ξύλο και όλα τα υλικά τοιχοποιίας.

Υπόγεια                                                                                                                          

Το σύστημα στεγάνωσης της PmB αποτελεί την ιδανική λύση για την στεγάνωση υπογείων, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις όπου υφίσταται υψηλός υδροφόρος ορίζοντας.  Η μεμβράνη PmB μπορεί να εφαρμοστεί και να στεγανώσει απόλυτα τα δύσκολα σημεία των κατασκευών όπως τους κεφαλόδεσμους, τα σημεία ενώσεων και συναρμογών, τα κατακόρυφα προεξέχοντα σημεία της επιφάνειας κ.λ.π.

Αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για την προστασία νέων αλλά και υφιστάμενων κατασκευών από σκυρόδεμα ή μέταλλο. Με την πρόσφυση της στο σκυρόδεμα η μεμβράνη αποτελεί μια ενιαία χωρίς ενώσεις επιφάνεια προστασίας η οποία είναι αδιαπέρατη από το νερό, τα χημικά και την διείσδυση ριζών. Η υψηλής ελαστικότητας μεμβράνη έχει δοκιμαστεί και υποβληθεί σε εκτενείς ελέγχους από το BBA και έχει πιστοποιητικό στεγάνωσης δεξαμενών και στεγανολεκανών.

Παρκινγκ οχημάτων                                                                                                     

Το σύστημα στεγάνωσης της PmB μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την προστασία των επιφανειών των χώρων στάθμευσης οχημάτων είτε σαν τελική επιφάνεια είτε συνδυασμένη με επίστρωση ασφαλτικού. Η μεμβράνη της PmB είναι ένα ελαστομερές υλικό με γρήγορη πήξη, απόλυτα ικανό να δημιουργεί στεγανές επιφάνειες που σε  συνδυασμό με μια ρητίνη πολυουρεθανικής βάσης και επίπαση με φυσική ψηφίδα βωξίτη, έχει υψηλές αντοχές και ανθεκτικότητα σε φορτία οχημάτων.

Δεν είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή.
ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ (Spray Polyurea)
 
 

Πανμονωτική Προστασία

Έδρα - Έκθεση
Καποδιστρίου 24, τ.κ. 18531 Πειραιάς - Τηλ: +30 210 41 78 249, 210 42 20 404 - Fax: +30 210 42 20 403

Υποκατάστημα - Έκθεση
Λεωφ. Καλυβίων 169 & Θουκυδίδη, τ.κ. 19010 Λαγονήσι - Τηλ / Fax: +30 22910 79750


Email: info@sprayfoam.gr
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εργαστηρίου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.