Πανμονωτική Προστασία
εφαρμογή πολυουρεθανικών συστημάτων
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 70% - ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΓΟΥ !
greek  english sitemap
Ι & Α ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗΣ Ο.Ε.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ  ΕΤΑΙΡEΙΑ  ΜΟΝΩΣΕΩΝ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΓΡΑΦΙΤΟΥΧΑ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ ΣΕ ΠΛΑΚΕΣ NEOPOR - BASF
 
ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ

Το NEOPOR είναι το αποτέλεσμα της έρευνας της BASF και είναι το μοναδικό υλικό που προσφέρει Θερμο - Ηχο - Πυροπροστασία!

Το NEOPOR είναι η θερμομονωτική πλάκα για την μόνωση νέας γενιάς. Πραγματοποιήθηκε χάρη στις τεχνολογικές καινοτομίες, που εφάρμοσαν τα εργαστήρια έρευνας της εταιρείας BASF. Το NEOPOR, χάρη στα φυσικά χαρακτηριστικά του αποτελεί ένα επαναστατικό προϊόν για τη θερμομόνωση των κτιρίων διαθέτοντας μονωτική ικανότητα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι σήμερα για οποιοδήποτε συμπυκνωμένο πολυστυρένιο.

Η BASF AG κατασκευάζει το Neopor με τη μορφή κόκκων πολυεστερίνης που περιέχουν γραφίτη. Από την επεξεργασία αυτών των μαύρων σωματιδίων, προκύπτουν αφρώδεις πλάκες, μπλοκς ή ειδικού σχήματος εξαρτήματα με χαρακτηριστικό ασημί-γκρί χρώμα. Για την επεξεργασία χρησιμοποιούνται συμβατικές μηχανές EPS.

Σε σχέση με το συμβατικό EPS, το Neopor μπορεί να πετύχει το ίδιο μονωτικό αποτέλεσμα, απαιτώντας σημαντικά λιγότερο υλικό.

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΓΡΑΦΙΤΟΥΧΑ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ ΣΕ ΠΛΑΚΕΣ NEOPOR - BASF
 
 

Πανμονωτική Προστασία

Έδρα - Έκθεση
Καποδιστρίου 24, τ.κ. 18531 Πειραιάς - Τηλ: +30 210 41 78 249, 210 42 20 404 - Fax: +30 210 42 20 403

Υποκατάστημα - Έκθεση
Λεωφ. Καλυβίων 169 & Θουκυδίδη, τ.κ. 19010 Λαγονήσι - Τηλ / Fax: +30 22910 79750


Email: info@sprayfoam.gr
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εργαστηρίου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.