Πανμονωτική Προστασία
εφαρμογή πολυουρεθανικών συστημάτων
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 70% - ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΓΟΥ !
greek  english sitemap
Ι & Α ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗΣ Ο.Ε.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ  ΕΤΑΙΡEΙΑ  ΜΟΝΩΣΕΩΝ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

SPRAY ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ (SPF) 2K
 
ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ, ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ κ.ά - ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΥΣ

Το πιστοποιημένο σύστημα μόνωσης με Ψεκαζόμενη Πολυουρεθάνη (Spray Polyurethane Foam - SPF) δύο συστατικών (2Κ) κλειστής κυψέλης, παρέχει άριστες θερμομονωτικές (λ=0,025)  και υδιβικές ιδιότητες (Στεγανό), εξοικονομώντας τη μέγιστη ενέργεια στο μικρότερο δυνατό πάχος του θερμομονωτικού υλικού λόγω του χαμηλότερου συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας που έχει από όλα τα μονωτικά υλικά στην Παγκόσμια αγορά.

Λόγω της χημικής και μηχανικής δομής της Διογκωμένης Πολυουρεθάνης αλλά και του τρόπου εφαρμογής του συστήματος με τη μορφή ψεκασμού, η μόνωση με πολυουρεθάνη προσφέρει μία ενιαία μονολιθική επιφάνεια χωρίς αρμούς, ενώσεις, ραφές ή θερμογέφυρες, αποτρέποντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαφυγή ζέστης, κρύου και υγρασίας, από και προς το κτίριο.

Η εξαιρετική πρόσφυση της πολυουρεθάνης σε όλα τα δομικά υλικά όπως μπετόν, οπτοπλινθοδομή, μέταλλο, ξύλο, κ.ά. και η μεγάλη αντοχή του στη κάμψη και θλίψη, ενισχύει την μηχανική αντοχή των κατασκευών γίνοντας ένα με τη κατασκευή, αποφεύγοντας ρηγματώσεις και αποκολλήσεις από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως ανέμους, απότομες κλιματικές αλλαγές και σεισμικές δονήσεις.  Το τελικό προϊόν είναι εξαιρετικά σκληρό, στέρεο και ελαφρύ χωρίς να προσθέτει βάρος στην κατασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

SPRAY ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ (SPF) 2K
 

Videos

 

Πανμονωτική Προστασία

Έδρα - Έκθεση
Καποδιστρίου 24, τ.κ. 18531 Πειραιάς - Τηλ: +30 210 41 78 249, 210 42 20 404 - Fax: +30 210 42 20 403

Υποκατάστημα - Έκθεση
Λεωφ. Καλυβίων 169 & Θουκυδίδη, τ.κ. 19010 Λαγονήσι - Τηλ / Fax: +30 22910 79750


Email: info@sprayfoam.gr
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εργαστηρίου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.